KM , 01. sep 2014

Extra brut

Definícia pojmu: Extra brut je označenie šumivých vín, ktoré majú koncentráciu zvyškového cukru od 0-6 g/l. Extra brut patrí k suchým vínam, ale je o niečo sladšie ako jeho predchodca "brut nature".

zdroj: www.win-searcher.com, comidaperuanacoya.com, www.tedwardwines.com

  • Nekróza viniča Vinársky slovníček,  Katarína Macková,  17, dec 2014

    Nekróza viniča

    Definícia pojmu: Nekróza viniča je nebezpečná vírusová choroba, napádajúca väčšinou podpníkový vinič. Po prepuknutí príznakov ...

  • Múčnatka Vinársky slovníček,  Katarína Macková,  17, dec 2014

    Múčnatka

    Definícia pojmu: Múčnatka je hubová choroba viniča, ktorá napáda všetky zelené časti viniča v podobe ...

Najčítanejšie články »