KM , 01. sep 2014

Sec

Definícia pojmu: Ako "sec" sa označujú šumivé vína, ktoré majú koncentráciu pridaného cukru v rozmedzí od 17-32 g/l. "Sec" znamená suché, ale sú omnoho suchšie varianty šumivého vína.

zdroj: www.wine-searcher.com, www.woman.sk, www.poharvina.sk

  • Nekróza viniča Vinársky slovníček,  Katarína Macková,  17, dec 2014

    Nekróza viniča

    Definícia pojmu: Nekróza viniča je nebezpečná vírusová choroba, napádajúca väčšinou podpníkový vinič. Po prepuknutí príznakov ...

  • Múčnatka Vinársky slovníček,  Katarína Macková,  17, dec 2014

    Múčnatka

    Definícia pojmu: Múčnatka je hubová choroba viniča, ktorá napáda všetky zelené časti viniča v podobe ...

Najčítanejšie články »