Stáva sa vám často, že si pri širokej ponuke vinárstiev a vín neviete vybrať? Práve pre vás sú určené naše degustačné balíky, ktoré veľmi dôsledne pre vás skladáme. Veľkému úspechu sa u našich zákazníkov tešia najmä naše výbery someliérov. Preto sme opäť s našimi someliérmi zasadli a vybrali vína reprezentujúce jednotlivé vinárske krajiny, či odrody.

Výber someliéra zahraničných červených vín sme pre vás pripravili v troch úrovniach, ktoré obsahujú vždy skvelých predstaviteľov jednotlivých krajín. Tieto balíky obsahujú vína z najznámejších vinárskych oblastí, ako Bordeaux, Rioja, Mendoza...
   
Úplnou novinkou je samostatný výber vín z Bordeaux. Jedno slovo, pod ktorým sa skrýva nie len svetoznámy vinársky región na juhozápade Francúzska, ale je súčasne aj synonymom veľkých vín, tradícií a kvality.
 
Ak je vašou obľúbenou odrodou Pinot noir určite odporúčame nový balík, v ktorom máte možnosť porovnať ako chutia vína tejto odrody zo Slovenska, Francúzska, Čile či Nového Zélandu.
 
Samozrejme máme niečo aj pre fanúšikov slovenských novošľachtencov, v podobe degustačného balíka odrody Dunaj. Nájdete v ňom vína z Čachtíc, Novej Viesky, Jasovej, Modry a Pukanca.