Ružové víno
Ružové víno sa vyrába spracovaním červených muštových odrôd. Avšak bobule červeného hrozna sú v kontakte s muštom len obmedzený čas, vďaka čomu sa do vína "vyluhuje" len malé množstvo farbiva (antokyánov) a víno ostáva ružové. Ďalej sa ružové víno spracováva technologickým postupom výroby bieleho vína. Ružové vína vína sa cenia pre svoju sviežosť, ovocnosť a ľahkosť. Ružové vína podávame vychladené na teplotu 11 °C, pri sladších ružových vínach, môžete zvoliť aj nižšiu teplotu.
Ružové víno
Filtrovať podľa
Nakupovať podľa
Možnosti nákupu
Filter produktov
Hľadať
- Kategória
-
-
- Farba vína
- Odroda
- Výrobca
-
Bordeaux - všetci výrobcovia (2)
-
- Krajina pôvodu
- Oblasť pôvodu
-
Bordeaux - všetky oblasti (1)
- Ročník
- Zvyškový cukor
Zvolenému výberu neodpovedá žiadny produkt.