ZÍSKAJTE 5% ZĽAVU NA PRVÝ NÁKUP!


Nechajte nám svoj email a okrem toho, že Vám už neuletí žiadna skvelá ponuka, pošleme Vám kód so zľavou na Vašu prvú objednávku.

(Vstupom na stránku potvrdzujete, že máte aspoň 18 rokov)
Košík ( 0 )

Darčekové balenie vína /6fl./

Viac informácii
Výrobca Vino.sk
Krajina pôvodu Slovensko
Balenie (Litrov) 6x0.75
Siričitany Víno obsahuje siričitany
Minimálny počet kusov 1
Dostupnosť:Vypredané
Do 48 hodín u vás
80,00 €

Darovaním vína sa vyjadruje istý druh rešpektu, dobrého vkusu a vďaky. Bolo tomu tak v dávnej minulosti a je tomu tak aj dnes.

Pripravili sme pre vás darčekové balenie, ktoré obsahuje 6 fliaš kvalitného vína zabalených v štýlovom drevenom boxe. Skvele sa hodí ako pozornosť pre obchodného partnera, vzácnu návštevu, ako darček pod stromček. Tento set obsahuje vína od nášho popredného výrobcu KARPATSKÁ PERLA:

Darčekový set obsahuje:

1. Rizling Vlašský JAGNET 2014
2. Muškát Moravský JAGNET 2014
3. Sauvignon VARIETO 2014
4. Cabernet Sauvignon rosé VARIETO 2014
5. Frankovka modrá JAGNET 2013
6. Svätovavrinecké JAGNET 2012

Nechajte si pripraviť ponuku na mieru! Pomôžeme vám vybrať kvalitné vína v želanej cenovej hladine, zabezpečíme potlač obalu či vlastnú etiketu. V ponuke máme aj obaly na 1, 2 a 3 fľaše, drevené aj kartónové. PONUKU VYPRACUJEME ZDARMA! Kontaktujte nás na obchod@wineshop.sk / 0948 192 192

Vino.sk


Write Your Own Review
Chystáte sa hodnotiť: Darčekové balenie vína /6fl./
Vaše hodnotenie:
DAJTE VEDIEŤ OSTATNÝM VÁŠ NÁZOR A ZÍSKAJTE 5% ZĽAVU NA ĎALŠÍ NÁKUP!
(pre získanie zľavy je potrebné byť prihlásený na svoj účet)

Slovensko

Dôkaz o pestovaní viniča a výrobe vína na našom území pochádza z 7. – 6. storočia p. n. l. Z týchto rokov pochádza zatiaľ najstarší nález – sedem vinohradníckych nožov a hlinená nádoba na víno. Teda prvými výrobcami vína na našom území boli Kelti. Po nich prišli na naše územie Rimania a v tomto období sa začína na našom území pestovať vinič intenzívnejšie. Slovania pokračujú v pestovaní hrozna a výrobe vína po príchode do Karpatskej kotliny na základe keltských no najmä rímskych tradícií. 

Podľa údajov MP SR má Slovensko v súčasnosti 22.000 ha registrovaných vinohradov, z toho len 16.000 ha je obhospodarovaných a 12.000 ha rodiacich. Vinič sa pestuje v šiestich vinohradníckych oblastiach:

1. Malokarpatská vinohradnícka oblasť
2. Nitrianska  vinohradnícka oblasť
3. Stredoslovenská vinohradnícka oblasť
4. Východoslovenská  vinohradnícka oblasť
5. Južnoslovenská  vinohradnícka oblasť
6. Tokajská  vinohradnícka oblasť

Viac o histórii vinohradníctva na Slovensku sa dozviete tu >


1. Rizling Vlašský JAGNET 2014

Víno z vinohradníckej obce Šenkvice, má žlto-zelenkavú farbu. Sviežu ovocno-kvetinovú vôňu podčiarkujú tóny citrusového ovocia a kvet kvitnúceho hrozna. Chuť je šťavnatá s pevnými kyselinami s grapefruitovým uzáverom.

Gastro odporúčanie: Víno vychladené na 10-12°C je vhodné v kombinácii s každodennými jedlami.

2. Muškát Moravský JAGNET 2014

Víno jemnej zelenožltej farby s ovocno-kvetinovým buketom, v ktorom dominuje vôňa muškátoveho orieška, mandarínky a citrusových plodov. Charakteristická korenistosť a svieža ovocná chuť s jemným zvyškovým cukrom robia toto víno ideálnym na pitie.

Gastro odporúčanie: Podávame k špecialitám ázijskej kuchyne alebo k vegetariánskym jedlám vychladené na teplotu 11-12°C.

Ocenenia: Vitis Aurea - Strieboná medaila Výstava vín Šenkvice - Zlatá medaila

3. Sauvignon VARIETO 2014

Víno má iskrivú zlatožltú farbu. Záhradná vôňa dozrievajúcich egrešov a letných jabĺk je nezameniteľná. Vyvážená harmónia vône a chuti s osviežujúcimi kyselinami vystihujú tohtoročný Sauvignon.

4. Cabernet Sauvignon rosé VARIETO 2014

Víno, ktoré na prvý pohľad očarí svojou intenzívnou malinovo-ríbezľovou farbou. Široká vôňa snúbi jahodové a ríbezľové tóny. Chuť je hlbšia, ovocno-pikantná a dominuje v nej červený egreš. Je to plnšie víno, ktoré Vás osvieži počas teplých letných mesiacov.

5. Frankovka modrá JAGNET 2013

Víno má farbu prezretých višní, vôňa i chuť sú plné ovocných vnemov. Buket je typicky škoricový, s tónmi ríbezľového lekváru. Víno vyzrievalo vo veľkých dubových sudoch, kde získalo eleganciu a guľatú chuť. V dochuti vládne harmónia jemných tanínov a kyseliniek.

Gastro odporúčanie: Ponúkame vychladené na 16-18°C napríklad k pečenej kačke či husi s dusenou červenou kapustou.

6. Svätovavrinecké JAGNET 2012

Víno intenzívnej červeno-fialovej farby. Vo vôni dominujú sušené slivky, čierna čerešňa a višňa. Plná ovocná chuť s výrazným odrodovým charakterom je podporená zaujímavo štruktúrovanými trieslovinami. Je to ovocné, plné a harmonické víno vhodné k dlhodobej archivácii. Zrením vo fľaši bude kvalita vína narastať a začne sa objavovať zamatová jemnosť a harmónia v chuti.

Gastro odporúčanie: Podávame pri teplote 14 – 16 °C bravčovému mäsu, divine, kačici, husi a syrom s intenzívnou chuťou.