Tabuľková čokoláda Forest Fruit 90g
Výrobca | DP chocolate |
---|---|
Krajina pôvodu | Slovensko |
Minimálny počet kusov | 1 |
Tabuľková mliečna čokoláda plnená giandujou. Gianduja je vyrobená z pražených, jemne karamelizovaných lieskových orieškov a mliečnej čokolády. Na povrchu je posypaná sušenými malinami, jahodami a čiernymi ríbezľami. Obsah kakaovej sušiny najmenej 39%.
Hmotnosť balenia: 90g
Rozmer balenia: 85 x 190 x 15mm
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
DP chocolate
V čokoládovom ateliéri DP chocolate pripravujú rozmanité čokolády, kde hlavnými ingredienciami sú vášeň a odhodlanie stvoriť niečo výnimočné.
DP chocolate je Slovenská rodinná firma. Tradíciu manufaktúrnej výroby čokolády začali budovať od roku 2008. Používajú tradičné výrobné postupy. Kladú vysoký dôraz na kvalitu surovín, čerstvosť, chuť a elegantný vzhľad. Produkty sú bez konzervačných látok!
Slovensko
Dôkaz o pestovaní viniča a výrobe vína na našom území pochádza z 7. – 6. storočia p. n. l. Z týchto rokov pochádza zatiaľ najstarší nález – sedem vinohradníckych nožov a hlinená nádoba na víno. Teda prvými výrobcami vína na našom území boli Kelti. Po nich prišli na naše územie Rimania a v tomto období sa začína na našom území pestovať vinič intenzívnejšie. Slovania pokračujú v pestovaní hrozna a výrobe vína po príchode do Karpatskej kotliny na základe keltských no najmä rímskych tradícií.
Podľa údajov MP SR má Slovensko v súčasnosti 22.000 ha registrovaných vinohradov, z toho len 16.000 ha je obhospodarovaných a 12.000 ha rodiacich. Vinič sa pestuje v šiestich vinohradníckych oblastiach:
1. Malokarpatská vinohradnícka oblasť
2. Nitrianska vinohradnícka oblasť
3. Stredoslovenská vinohradnícka oblasť
4. Východoslovenská vinohradnícka oblasť
5. Južnoslovenská vinohradnícka oblasť
6. Tokajská vinohradnícka oblasť
Viac o histórii vinohradníctva na Slovensku sa dozviete tu >
Ak si želáte produkt poslať ako darček, dajte nám vedieť do komentáru k objednávke. Priložíme k nemu zdarma blahoželanie s Vaším textom.