Zo všetkých strán na vás vyskakujú ponuky fantastických, ohromných, či bezkonkurenčných zliav. Väčšinou však na staršie modely, alebo ťažko predajné produkty. My sme sa však rozhodli ísť vlastnou cestou.

Vybrali sme pre vás mnoho skvelých vín a úplných noviniek. Do 26.11 vám ich v obmedzených množstvách ponúkame za mimoriadne ceny. Nesiahli sme po „zabudnutých“ vínach, ale práve naopak. Nachystali sme pre vás atraktívny zoznam vín a doplnkového sortimentu, ktorý môže byť pre vás inšpiráciou pre objavovanie nových vinárstiev, či vín.

Do tejto ponuky sme zaradili aj úplné novinky. Mladé vína ročníka 2023, ako napríklad Sauvignon blanc od vinárstva Malé divy. Rozhodli sme sa vám ponúknuť aj niekoľko pokladov z nášho rozsiahleho archívu a ponuky vín z Bordeaux, aby sme vám dali možnosť preskúmať a predegustovať aj takéto skvosty.

Prípadne sa môžete osviežiť výberom z ponuky šumivých vín. Aby ste si mohli vína z našej ponuky plnohodnotne vychutnať, zaradili sme do Black Friday aj someliérske potreby. Nech sa páči, kompletnú ponuku nájdete u nás v sekcii BLACK FRIDAY.