Radi by sme vás pozvali na skvelé podujatie s veľmi príjemnou atmosférou. 17. novembra nás môžete osobne stretnúť na Kremnickej slávnosti vína 2023 presne v deň 695. výročia založenia mesta Kremnica, kráľom Karolom Robertom z Anjou.

Po štvrtýkrát pre verejnosť otvoria gotické pivnice a "mázhausy" v domoch na Štefánikovom /hlavnom/ námestí v Kremnici. Festival otvorí historické brány už spomínaného 17.11. o 13:00 a bude trvať do 20:00. V 17 pivniciach a "mázhausoch" budete môcť ochutnať viac než 200 rôznych vín.

Aby sme vám uľahčili cestu k možnosti zakúpiť vstupenku, rozhodli sme sa v spolupráci s organizátorom ponúknuť kúpu vstupenky cez našu stránku vino.sk.

Vstupenka v hodnote 33,- € zahŕňa : vínny pas, degustačný kalich, tašku s logom KSV2023, Ringburgerove Toliare v hodnote 15€, vstup do všetkých priestorov festivalu, Atkáryho kremnický krumpel, vstup na Video Oldies Party s DJ JULO alias PYTHON.

Pre tých, ktorí nemôžu prísť do Kremnice, sme pripravili špeciálny degustačný balík s vínami, ktoré budete možné ochutnať na podujatí v balík Kremnica.