V roku 1929 sa 24 vinohradníkov z dedinky Mailly v oblasti Champagne dalo dokopy. Spojili svoj um aj ruky a vytvorili jednu z najstarších vinárských kooperatív vo Francúzsku, aby tak dokázali predávať svoje víno do veľkých šampanských domov výhodnejšie. No plán nevyšiel. A tak prvé dva roky obchody stáli.

A tak padlo rozhodnutie vstúpiť na trh s vlastnou značkou. Za prvý rok vyprodukovali len 3600 fliaš, ktoré plnili na požičanom zariadení a do recyklovaných fliaš. Skromný začiatok, no keď sa po 18 mesiacoch podarilo predať celú produkciu jedinému odberateľovi, všetci cítili, že svitá na lepšie časy.

Začiatok 30tych rokov strávili chlapi 19 metrov pod zemou. Svojpomocne vykopali pivnice, ktoré sa používajú na vyzrievanie až do dnes. Tu niekde sa zrodila utajená perla regiónu Champagne, ktorá svoje motto "A la tête par la main" (spoločne až na vrchol) napĺňa až dodnes.

V súčasnosti obhospodaruje celkovo 70 hektárov a úplne(!) všetky svoje vinice má zaradené do kategórie GRAND CRU (najvyššia kategória bonity pôdy vo Francúzsku). Aj preto je každá fľaška dokonale vybrúsený šperk. Hlboká, plná, výrazná a charizmatická!

Zabudnite na známe mená šampanských domov z filmov! Tie nechajte tým, čo si radi s každou flaškou priplatia aj za marketing...  Ak chcete spoznať skutočnú krásu Champagne, ochutnajte GRAND CRU MAILLY! Cena vás príjemne prekvapí!