Krásna každoročná akcia pre celú rodinu v jedinečnom modranskom chotári a priamo v areáli Pod Gaštankou. Na svoje si prídu milovníci vína, ktorí budú môcť spoznať najkrajšie vína z Modry, podávanú z rúk vinárov zo združenie Víno z Modry™, ktorí akciu pre vás pripravili.

Nezabúda sa však aj na šoférov, ktorý budú mať k dipozícii výber lokálnych aj exotických gastrošpecialít. A samozrejme užijú si aj tí najmenší, vďaka pestrému programu špeciálne pripraveného pre nich - animátorský program, maľovanie na tvár či jazda na pestrofarebných historických traktoroch. Vstupné na podujatie: informácia bude k dispozícii už čoskoro na www.modranskepivnice.sk

Víno z Modry™

Čaká na vás viac ako 10 vinárov zo združenia Víno z Modry. Radi vás prevedú svojimi vínami v rámci degustačného balíčka, môžete si u nich kúpiť víno na domov, alebo na priamu konzumáciu na mieste. Príjemná párty s príjemnými ľudmi!

Párty aj umenie

Prezrite si nádherne maľby pestrých odrôd hrozna typických pre malokarpatský vinohradnícky región, historické fotografie z chotára, či výstavu fotografí činností, ktoré vinári počas roka robia. Hudobnou produkciou vás prevedú pohodový DJ-i.

Zabavia sa aj tí najmenší

Animačný program pre deti, maľovanie na tvár, koncert detskej kapely Pánko či detské divadielko Pod hríbikom. A už tradičná výstava prekrásnych pestrofarebných historických traktorov, tentokrát obohatená silné moderné vinohradnícke stroje.

 

Termín a miesto konania akcie:

 22Pod Gaštankou
Modra, Bratislavský kraj, 900 01
Slovensko