Mnohí z nás radi objavujú a skúšajú nové veci. Aj my radi skúšame a objavujeme nové veci, ale hlavne víno. Preto sme veľmi zodpovedne skúšali a vytvorili pre vás nové degustačné sety.
 
Pripravili sme pre vás výraznejšie obmeny niektorých známych a veľmi obľúbených degustačných setov a vytvorili aj mnoho úplne nových. Ponechali sme balíky špecificky zamerané na jednotlivé odrody, napr. Slovenské tramíny, či Top argentínsky Malbec. Napríklad výraznú obmenu dostal set s názvom Talianske Pinot grigio. Vybrali sme doň nie len tie s jemnými citrusovými tónmi, ale aj plnšie, nazretejšie s aromatikou prezretého žltého ovocia.
 
Ponechali sme v ponuke aj sety podľa rôznych geografických celkov. Neobmedzovali sme sa iba na štáty, či známe vinárske oblasti, snažili sme sa nakombinovať reprezentatívne vína so špecifickými chuťami danej oblasti. Premenou prešiel aj balík, ktorá nesie názov Vína z Malých Karpát. Zaradili sme sem vína od rodinných vinárstiev, ktoré považujeme za viac než zaujímavé.
 
Štandardne sú v setoch nakombinované aj výbery zo slovenských, či zahraničných vinárstiev. Snahou je odprezentovať jednotlivé vinárstva tak, aby ste si o nich a ich vínach dokázali vytvoriť ucelený obraz.
 
Pre nasledujúce obdobie sme pridali aj ďalšiu kategóriu a tou sú sety zamerané na určité cenové hladiny. Týmito výbermi vám chceme priblížiť tú najlepšiu selekciu napríklad pri cenovej hladine do 15 eur, kde máte možnosť výberu balíka červených alebo bielych vín.
 
Veríme, že sme vás inšpirovali objavovať nové vína v našich balíkoch a že v nich nájdete vám lahodiace chute, či vône.
 
Na zdravie.