Ludwig a Dietmar Hiedlerovci sú už piatou generáciou vinárov, ktorí vedú rodinné vinárstvo v rakúskom Langenlois. Ich cieľom je vyrábať nadčasové vína s dlhým zrecím potenciálom, ktoré sú nielen výnimočne kvalitné, ale majú za sebou aj svoj príbeh. Sova na etiketách odkazuje na dve sovie sochy, ktoré už takmer 100 rokov strážia vchod do ich vinárstva. Hiedlerovci tvrdia, že sova je zároveň symbolom ich snahy o dlhovekosť, eleganciu a vyváženosť.

   Pôda v ich terasovitých viniciach je zložená prevažne z ílovitej hliny, vápenatej spraše a kryštalických hornín. Medzi jednotlivými radmi vinohradov je počas celého roka vysadená zelená vegetácia plná farebných kvetov a divokých bylín. Pre podporu pôdnej biológie a obohatenie živinami používajú vlastnoručne vyrobený kompost. Už desiatky rokov nepoužívajú žiadne herbicídy, pesticídy, chemické hnojivá a ani iné, zdraviu a prírode škodlivé prostriedky. Kompletná starostlivosť o vinič prebieha dodnes výhradne ručne.

   Po manuálnom selektívnom zbere je hrozno jemne rozdrvené a necháva sa niekoľko hodín macerovať spolu so šupkami. Žltozelené mušty kvasia výhradne pomocou prirodzených kvasiniek, pochádzajúcich z ich kamptalských vinohradov. Každé víno zreje určitý čas na kaloch, pre podporu štruktúry a perzistencie. Kvasenie prebieha spontánne. Ich stará pivnica je kľukatá jaskyňa, kde vína pokojne vyzrievajú v nerezových nádržiach, agátových a dubových sudoch. Niektoré vína tu dozrievajú až niekoľko rokov, napríklad Grüner Veltliner Familienreserve tu zreje 7 rokov.